Rekisterinumero FI50670/13
Syntymäaika 28.08.2013
Lonkat C/B
Kyynärät 0/0
Polvet 0/0
Silmät OK (2015, 2017)
Selkä SP0, LTV0
Kasvattaja Peter Magnusson
Omistaja Roosa Kallio

Hieman Tulhusta

Tulhu on meidän ruotsalainen. Sen kasvattaja on Peter Magnusson, ja muitten koirieni kanssa samaa kaavaa noudatellen neidin kasvattajalla ei ole kasvattajanimeä. Tulhun vanhemmat ovat Andur ja Tu-San Naisa of Dania.
Tulhu oli sijoituksessa Roosalla, ja pentujen jälkeen siirtyi sopimuksen mukaisesti Roosan omistukseen.

Lähdin Vaalan kohtutulehduksen jälkeen etsimään meille pentua ulkomailta, ja tämä pentue osui silmään kivan sukunsa takia. Tulhun valitsin pentueesta kuvien perusteella, ja niin Suomeen sitten parin viikon päästä siitä muutti suloinen vaalea buhundtyttö.

Tulhu on luonteeltaan älykäs ja nopeasti oppiva. Se on tervepäinen, osaa rauhoittua vilkkaammassakin paikassa eikä se pelkää juuri mitään (jos pelkääkin, niin toipuu erittäin nopeasti järkytyksestä). Tulhu ei käy moikkaamassa vieraita ihmisiä kieli edellä, vaan on hieman hillitympi, mutta se ei ole kuitenkaan epävarma tai pelokas. Tulhu pysyy nätisti myös vapaana.
Luonteeltaan Tulhu on siis hyvin paljon kaikkea sitä mistä koirassa pidän itse.

Tulhu harrastelee satunnaisesti sitä sun tätä. Se pääsee vielä ainakin näyttelyihin ja toki silmäkuviin myöhemminkin. Roosa on ystävällisesti luvannut, että saan edelleen viedä Tulhua näyttelyissä yms. tapahtumissa jos haluan.
On mahdollista, että Tulhu tekee vielä toisen pentueen yhteisesti minun ja Roosan nimiin, mutta tämä asia on vielä täysin mietiskelyasteella.